Comitor Cloud: dynamisch en ultra betrouwbaar

Anno 2016 is het enorm belangrijk voor bedrijven om dynamisch te zijn en zich aan te passen aan de ritmes en noden van zijn werknemers – of die nu regelmatig op de baan zijn of van thuis uit werken – en de invullingen van projecten. Ook tijdelijke werkkrachten en projectmedewerkers moeten geholpen worden, wat niet altijd eenvoudig is. Overschakelen naar de cloud is de oplossing. Bij Comitor kunt u terecht voor advies op maat.

Ga voor een doordachte aanpak

Comitor beschikt over een eigen cloudmodel dat zich perfect aanpast aan de noden van uw bedrijf. Blindelings uw hele hebben en houden de cloud insturen, doen we niet. Uw IT-systeem zo handig mogelijk inrichten? Dat dan weer wel. Het is trouwens perfect mogelijk om achteraf uw cloudinfrastructuur te downsizen of uw data opnieuw onder te brengen bij uw bedrijf.

Een virtuele server in ons datacentrum

Heeft uw bedrijf nood aan een dynamische IT-infrastructuur die meegroeit en naadloos aansluit op uw werkzaamheden? Dan is virtueel werken op een virtuele server in ons datacentrum een geschikte mogelijke oplossing. U geniet van een stabiele en betrouwbare virtuele server op maat van uw bedrijf. Wij stellen een abonnementsformule voor die piekmomenten of bepaalde projecten perfect opvangt. Bovendien is de Comitor Cloud maandelijks opzegbaar, zodat u nooit bent gebonden aan een langetermijncontract.

Geïnteresseerd in onze doeltreffende oplossingen voor bedrijven zoals het uwe? Videochat met ons of maak een afspraak. Wij helpen u graag meteen verder.