Managed services voor een optimale efficiëntie

Uw IT-infrastructuur is van groot belang voor de operationele werking van uw bedrijf. Logisch dan ook dat u een optimale efficiëntie en betrouwbaarheid verlangt. Hebt u er al aan gedacht om uw IT-beheer uit te besteden? Voor heel wat managed services kunt u een beroep doen op Comitor. U kunt bij ons terecht voor IT-diensten en advies op maat.

Het belang van optimale betrouwbaarheid

Op uw IT-infrastructuur moet u volledig kunnen vertrouwen. Wanneer er iets misloopt met uw netwerk, kan dat namelijk verregaande gevolgen hebben voor uw databeheer. Bovendien hebben IT-problemen een negatieve impact op de productiviteit van uw medewerkers.

Als u uw IT-beheer uitbesteedt aan Comitor kunt u op beide oren slapen: onze specialisten werken proactief en garanderen een optimale dienstverlening.

Onze IT-diensten op een rijtje

U kunt bij Comitor terecht voor:

  • Preventief IT-beheer: door proactief onderhoud en doordacht IT-beheer garanderen wij u een kwalitatief IT-netwerk en een optimale bedrijfszekerheid.
  • Remote monitoring: wij volgen uw IT-infrastructuur vanaf afstand op de voet. Mogelijke problemen merken wij meteen op en door de automatisering van repetitieve taken bespaart u kosten.
  • Onze servicedesk is de klok rond bereikbaar – online en telefonisch – voor al uw IT-problemen.
  • 24/24 permanentiedienst: voor klanten met een Service Plan staan wij zeven dag per week dag en nacht paraat om dringende pannes op te lossen.
  • IT-management: jaarlijks of per kwartaal evalueren wij op basis van standaardrapporten onze dienstverlening. Zo garanderen wij een optimaal serviceniveau voor een zo laag mogelijk budget.

Managed services: Slimme diensten

Bij Comitor is technologie geen doel op zich maar wel een middel om een hoger doel te bereiken, en dat is optimale efficiëntie. Daarom automatiseren we op maat van Uw netwerk een groot aantal repetitieve zaken zodat onze technische specialisten zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is en waarmee zij een grote toegevoegde waarde kunnen genereren voor Uw onderneming.
Zaken als back up controle, documentatie, licentiebeleid, monitoring, beveiliging en vele andere aspecten worden super slim aangepakt. Wenst U meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met onze IT-specialisten op.

Geïnteresseerd in managed services op maat? Neem gerust contact op met onze IT-experts!