SharePoint: uw onderneming is mobieler dan u denkt

De werkzaamheden binnen uw bedrijf slimmer inrichten en tegelijkertijd de interne communicatie verbeteren? Dat doet u door SharePoint in te zetten. Projectmatig samenwerken en alle documenten centraal bewaren, was nooit eenvoudiger!

Data centraal beheren

Mobiliteit is een belangrijke behoefte geworden voor bedrijven. Met het Microsoft-platform SharePoint kunt u nu eenvoudig informatie uitwisselen met collega’s, klanten of leveranciers en documenten centraal beheren. SharePoint laat u toe om allerlei zaken die vroeger aparte tools vereisten, zoals intranet, extranet en CMS, te centraliseren op één plaats. Uw serviceportaal, documenten en vakantieregeling bewaren, bewerken en managen – dat gebeurt allemaal via SharePoint.

Sharepoint: ook voor kmo’s

Grote ondernemingen gebruiken SharePoint al veel langer. Maar sinds Microsoft de cloud-oplossing Office 365 lanceerde, is dit programma ook haalbaar voor kmo’s. Het is betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken. Investeren in een goed functionerend systeem als SharePoint rendeert gegarandeerd binnen het jaar.

 

Meer weten? Stel je vraag via het contactformulier