De kwaliteit van uw IT-netwerk laat u niet aan het toeval over. Preventief IT-beheer is de sleutel tot langdurig succes. Het levert u niet alleen een kostenbesparing op, maar is tevens cruciaal voor uw bedrijfszekerheid. Comitor staat u bij doorheen het volledige traject.

Proactief onderhoud

Bij de start van een samenwerking voeren we eerst een audit uit en stellen we samen met u een serviceplan op, uiteraard op maat van uw bedrijf. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw IT-netwerk, komt uw vaste Comitor-netwerkbeheerder op regelmatige tijdstippen bij u langs. Hij zorgt voor een algemeen en proactief onderhoud van uw netwerk.

Doordacht IT-beheer

Op basis van de verwachtingen rond stabiliteit en groei, maken we duidelijke praktische en technische afspraken. Zo weet iedereen wat er wordt verwacht, tot back-up en disaster recovery-procedures toe. Met een goed beeld van uw verwachtingen op korte en op lange termijn, gaan we een mooie samenwerking tegemoet! Het resultaat? Een efficiënt en doordacht IT-beheer.

Benieuwd wat wij kunnen doen voor uw bedrijf? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij maken graag tijd voor u.