Skype for Business: efficiënt communiceren

U streeft ernaar om uw klanten beter en efficiënter te helpen en vlotter intern te communiceren? Skype for Business laat u toe om een grote stap voorwaarts te zetten richting ‘het nieuwe werken’. Zo werkt u doeltreffender én genieten uw klanten van een betere dienstverlening.

Van Lync naar Skype for Business

Wat vroeger Lync heette, was eigenlijk niet meer dan de verzakelijkte versie van Skype. Het Microsoft-product liet toe om – tegen betaling – te videochatten of bellen met collega’s en zakenpartners, maar eigenlijk niet meer dan dat. De toegevoegde waarde was met andere woorden een beetje zoek. Daar is nu verandering in gekomen. Het herdoopte ‘Skype for Business’ is uitgebreid met een pak interessante features. Het eindresultaat? Een product dat professionele communicatie naar een hoger niveau tilt. Met 32 personen tegelijkertijd (video)chatten, schermen delen, meetings opnemen en bewaren… Het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Binnen handbereik van kleine ondernemingen

Deze software ligt dankzij de introductie van Office 365 eenvoudig en goedkoop binnen handbereik voor kleinere ondernemingen. Omdat uw bedrijfscommunicatie heel wat efficiënter verloopt via IM en videoconferenties, is Skype for Business een slimme investering. Wist u trouwens dat alle IT-oplossingen van Comitor steevast return on investment opleveren binnen de twaalf maanden?

Meer weten? Contacteer ons meteen