Comitor Silver partner van Odoo!

Odoo is een Belgisch open source bedrijfsbeheerpakket dat alle belangrijke bedrijfsfuncties integreert in één totaalpakket. Odoo is eenvoudig configureerbaar en aanpasbaar zodat het naadloos aansluit bij de huidige werking van elke onderneming. Dankzij deze flexibiliteit en onze expertise in het Odoo-platform, worden alle bedrijfsprocessen optimaal ondersteund.

Odoo

Odoo beschikt over een grote app-store. Meestal is er een bestaande module waarop we ons kunnen baseren, maar de voltooiing ligt in handen van onze eigen developers. Bovendien past Odoo volledig in de filosofie van Comitor om enkel aan te bieden wat de klant nodig heeft. Met Odoo bieden we feilloos maatwerk.

Comitor startte het eerste Odoo-project in juni 2017 en het was meteen een schot in de roos. Sindsdien werden er op een half jaar tijd tien succesvolle projecten op poten gezet. Onze klanten staan ervan versteld hoe eenvoudig het is om hun dagelijkse taken te automatiseren met Odoo, waardoor ze niet alleen een enorme tijdswinst boeken maar ook een vermindering van de workload zien.  Op vijf maanden tijd groeide Comitor dan ook van ready naar silver partner: de snelst stijgende partner in Europa!

Comitor adviseert graag elke onderneming in hun zoektocht naar een meer optimale werking. Er staan daarom nog tal van Odoo-projecten op til. De weg naar het goud ligt open!

“In het vijftienjarige bestaan van Comitor hebben we meermaals nieuwe productreeksen in ons gamma opgenomen. Op vlak van ERP hebben we steeds de boot afgehouden omdat een klassieke ERP-aanpak niet strookt met een aanpak als servicepartner. Tot het moment dat we Odoo tegenkwamen! Op basis van deze open source bouwstenen hebben we in de eerste plaats een unieke project aanpak ontwikkeld, nl. de Earned Value Risk Management aanpak. Hiermee kunnen we een succesvolle oplevering garanderen binnen termijn en binnen budget. Ik ben dan ook zeer fier op ons team met de successen die we behaald hebben en ben zeer hoopvol voor de toekomst!” – Jan Huybrechts, Managing Director Comitor

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen om efficiënter (samen) te werken? – ontdek Odoo! Comitor is steeds op zoek naar nieuw talent.

Wilt u graag meer informatie over Comitor?