Collaboration

Slimme oplossingen om slimmer samen te werken.

Home » Onze Diensten » Collaboration

Efficiënter (samen)werken met Odoo (OpenERP)

Werkt u vandaag nog met verschillende applicaties naast elkaar? Win met Odoo aan efficiëntie door alle bedrijfsprocessen (CRM, verkoop, aankoop, voorraadbeheer, mailings, evenementen, productie, webshop, …) vanuit één applicatie te beheren.

Lees meer

SharePoint: uw onderneming is mobieler dan u denkt

De werkzaamheden binnen uw bedrijf slimmer inrichten en tegelijkertijd de interne communicatie verbeteren? Dat doet u door SharePoint in te zetten. Projectmatig samenwerken en alle documenten centraal bewaren, was nooit eenvoudiger!

Lees meer

Office 365

Ervaring leert ons dat veel PC gebruikers slechte een beperkt deel van de mogelijkheden van Microsoft Office producten benutten. Dankzij een zeer toegankelijke training kunnen we zeer snel een aantal vaardigheden bijbrengen aan Uw medewerkers waardoor de efficiëntie en productiviteit op de werkvloer aanzienlijk stijgt.

Toepassingen als Skype for Business en One Note zitten vaak reeds inbegrepen in Uw Office Licentie of Office 365 abonnement. Zij hebben hun meerwaarde reeds bij vele klanten bewezen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend intake gesprek zodat we een coaching plan op maat van uw bedrijf kunnen opmaken.

Webex Teams van Cisco

Samenwerken met externe medewerkers die “op de baan zijn” is een uitdaging vandaag. De ochtend en avondspits werken hier ook niet echt in mee.

Speciaal voor bedrijven die meer dan 5 werknemers op de baan hebben of meer dan 2 vestigingen hebben, hebben we een ideale oplossing, nl. Webex Teams van Cisco.

I3 Boards

Een goede meeting valt of staat met de manier waarop U  de informatie kan tonen aan de aanwezigen. Geen gepruts met 101 kabeltjes en geen papieren handouts meer …

Kies voor een professionele oplossing van I3 Boards. Wenst U een demo? Maak een vrijblijvende afspraak in ons Experience Center te Malle.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze overige diensten

Infrastructuur

IT Ondersteuning

Communicatie

Datacenter

User Coaching

Waar staat Comitor voor?

Integriteit

Wij geloven dat op een integere manier zakendoen de énige manier is om zaken te doen. U mag dan ook gerust zijn: wij komen onze afspraken na.

Proactiviteit

Wij willen méér zijn dan een ICT-dienstverlener en mikken op echte partnerschappen met onze klanten. We denken mee, reiken ideeën aan en handelen consequent in úw belang.

Transparantie

Bij Comitor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Onze diensten zijn altijd precies op uw noden afgestemd en over de prestaties die we leveren communiceren we in alle openheid. Transparantie, eerlijkheid en integriteit zijn voor ons geen loze begrippen.

Download onze case …..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Download de case