Communicatie

Vlot bereikbaar, altijd en overal.

Home » Onze Diensten » Communicatie

Innovaphone

Efficiënt, overal en in real-time voordelig contact met elkaar op kunnen nemen is een centrale eis voor moderne communicatiesystemen. Juist op dit gebied brengt Comitor u met moderne IP telefonie en Unified Communications oplossingen de beslissende stap verder.

Lees meer

Telecom Provider

Wij zijn Service Partner van Proximus, Telenet als Destiny.

Naast het verschil in commerciële aanbiedingen van deze telecom providers is er een verschil in capaciteit van de internetverbinding naargelang de locatie. In de ene straat of bedrijventerrein is provider A beter dan B. Deze capaciteit en stabiliteit meten we uit en op basis daarvan doen we een voorstel.

Omwille van deze technische meerwaarde werken we dus onafhankelijk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze overige diensten

Infrastructuur

IT Ondersteuning

Datacenter

Collaboration

User Coaching

Waar staat Comitor voor?

Integriteit

Wij geloven dat op een integere manier zakendoen de énige manier is om zaken te doen. U mag dan ook gerust zijn: wij komen onze afspraken na.

Proactiviteit

Wij willen méér zijn dan een ICT-dienstverlener en mikken op echte partnerschappen met onze klanten. We denken mee, reiken ideeën aan en handelen consequent in úw belang.

Transparantie

Bij Comitor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Onze diensten zijn altijd precies op uw noden afgestemd en over de prestaties die we leveren communiceren we in alle openheid. Transparantie, eerlijkheid en integriteit zijn voor ons geen loze begrippen.

Download onze case …..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Download de case