Datacenter

Pro actief en zonder kleine lettertjes

Home » Onze Diensten » Datacenter

Comitor Cloud

Bij Comitor kunt u terecht voor de huur van serverruimte in ons eigen datacenter. Wij gaan prat op een duidelijk en eerlijk aanbod, helemaal aangepast aan uw behoeften. Dankzij onze professionele oplossingen verlopen uw IT-processen altijd vlot en efficiënt en zijn uw gegevens in veilige handen.

Lees meer

Managed Back Up

Vanuit ons Datacenter te Antwerpen verzorgen we een centraal beheerde back up oplossing op basis ban Veeam technologie.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij een realistische inschatting van de opslagcapaciteit die u nodig heeft. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan als u de factuur ontvangt. Bovendien hechten wij groot belang aan eerlijke en transparante communicatie en staat proactief handelen bij ons altijd voorop. Als dienstverlener hanteren wij de Freedom of Technology-aanpak waarbij we onze klanten op de meest integere manier behandelen.

Managed Anti Spam

Vanuit ons Datacenter te Antwerpen verzorgen we een centraal beheerde anti spam oplossing op basis van Barracuda technologie. Naast een geavanceerde spam beveiliging biedt deze oplossing een inzicht in de patronen van de aanvallen zodat we supersnel een duidelijke diagnose kunnen stellen en een oplossing kunnen bieden bij een bedreiging.

Managed Security

Beveiliging van bedrijfsnetwerken is cruciaal. Bedreigingen rond malware en Cryptolocker aanvallen zijn nooit groter geweest dan vandaag. We bieden een totaal oplossing met passieve en actieve beveiliging van uw netwerk. We hebben zeer uitvoerige ervaring met alle producten van Sonicwall, Cisco, Veeam, KnowBe4 en sturen van ons centraal netwerk een pro actief security beheer aan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze overige diensten

Infrastructuur

IT Ondersteuning

Communicatie

Collaboration

User Coaching

Waar staat Comitor voor?

Integriteit

Wij geloven dat op een integere manier zakendoen de énige manier is om zaken te doen. U mag dan ook gerust zijn: wij komen onze afspraken na.

Proactiviteit

Wij willen méér zijn dan een ICT-dienstverlener en mikken op echte partnerschappen met onze klanten. We denken mee, reiken ideeën aan en handelen consequent in úw belang.

Transparantie

Bij Comitor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Onze diensten zijn altijd precies op uw noden afgestemd en over de prestaties die we leveren communiceren we in alle openheid. Transparantie, eerlijkheid en integriteit zijn voor ons geen loze begrippen.

Download onze case …..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Download de case