Infrastructuur

Uw business staat of valt met uw infrastructuur. Wij voorzien hardware en software op maat van uw behoeftes. Van het verdelen en onderhouden van laptops, smartphones en servers tot het opzetten van complexe netwerken.

Home » Onze Diensten » Infrastructuur

PC – Laptop

Wij verdelen en onderhouden PC’s en laptops van HP en Dell. Ook voor toestellen die niet bij ons gekocht zijn kunnen wij binnen garantie of nadien herstellingen uitvoeren. We beschikken over een eigen herstellingsdienst in Malle.

Servers

Wij verdelen en onderhouden servers HP en Dell en zijn uiteraard gecertificeerd voor alle Microsoft producten.

Na een kennismakingsgesprek en audit door onze specialisten, kunnen we een ideale configuratie op maat voorstellen.

Netwerk

We hebben veel ervaring met het installeren en beheren van complexe netwerken. We bieden een snel, stabiel maar vooral veilig netwerk waar uw onderneming op kan bouwen.

We verdelen en onderhouden netwerkproducten van Cisco en Sonicwall.

Back up

Soms loopt het fout … en dan heeft U een back up nodig. Gelukkig hebben onze klanten een betrouwbare oplossing van Veeam waarmee elk risico ingedekt is.

Wifi

Mobiliteit is cruciaal. Uw medewerkers en de bezoekers van Uw gebouw dienen performant maar vooral veilig toegang te krijgen tot Uw netwerk. Met de producten van Meraki bieden we een totaaloplossing voor kantoren, magazijnen en retail.

We bieden eveneens WIFI site surveys aan waarmee we een heatmap kunnen maken van de ideale locaties voor de antennes.

Mobile

Wij verdelen Smartphones van alle courante merken. Ook voor toestellen die niet bij ons gekocht zijn kunnen wij binnen garantie of nadien herstellingen uitvoeren

Daarnaast bieden we oplossingen voor het centraal management van alle toestellen van Uw bedrijf.

Security

Beveiliging van bedrijfsnetwerken is cruciaal. Bedreigingen rond malware en Cryptolocker aanvallen zijn nooit groter geweest dan vandaag.

We bieden een totaal oplossing met passieve en actieve beveiliging van uw netwerk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze overige diensten

IT Ondersteuning

Communicatie

Datacenter

Collaboration

User Coaching

Waar staat Comitor voor?

Integriteit

Wij geloven dat op een integere manier zakendoen de énige manier is om zaken te doen. U mag dan ook gerust zijn: wij komen onze afspraken na.

Proactiviteit

Wij willen méér zijn dan een ICT-dienstverlener en mikken op echte partnerschappen met onze klanten. We denken mee, reiken ideeën aan en handelen consequent in úw belang.

Transparantie

Bij Comitor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Onze diensten zijn altijd precies op uw noden afgestemd en over de prestaties die we leveren communiceren we in alle openheid. Transparantie, eerlijkheid en integriteit zijn voor ons geen loze begrippen.