IT-ondersteuning

30 enthousiaste  professionals tot Uw dienst!

Home » Onze Diensten » IT-Ondersteuning

Audits

Onze samenwerking zal steeds van start gaan aan de hand van een audit van het bestaande IT-netwerk of van de verwachte systeemvereisten van het nieuw te installeren netwerk. Op basis van dit auditverslag worden offertes samengesteld en worden volgende afspraken omtrent het Service Plan gemaakt.

Het is van groot belang om in deze fase de juiste verwachtingen te bespreken inzake groei en stabiliteit van het netwerk voor de komende 3 tot 5 jaren

Hybrid Cloud

Wij verdelen en onderhouden servers HP en Dell en zijn uiteraard gecertificeerd voor alle Microsoft producten. Na een kennismakingsgesprek en audit door onze specialisten, kunnen we een ideale configuratie op maat voorstellen.

Voor meer dan 500 KMO’s in de regio onderhouden wij vandaag hybride netwerken die perfect schaalbaar zijn op vlak van reken- en opslagcapaciteit. Dankzij correcte afspraken over investeringsbudget en onderhoudskosten mogen we rekenen op een zeer trouw cliënteel.

Monitoring

Wij trachten de meest efficiënte IT-partner te zijn voor Uw organisatie. Dat betekent dat we consequent om moeten gaan met de prestaties die we voor U verrichten. De technische talenten van onze medewerkers moeten daarom zo optimaal mogelijk ingeschakeld worden. We dienen niet alleen een optimaal evenwicht te vinden tussen preventieve en reactieve IT-ondersteuning maar ook tussen geautomatiseerde en manuele controle.

We werken daarom met uiterst geavanceerde monitoringsoftware die in aanvulling van de prestaties van Uw netwerkbeheerder 24u per dag het netwerk in het oog houdt voor anomalieën.

IT-Ondersteuning

Op alle netwerkcomponenten, servers, PC’s en laptops worden besturingssystemen en tal van andere softwareprogramma’s geïnstalleerd.

Al deze toestellen zijn onderhevig aan dagelijkse wijzigingen die door de fabrikanten van de software doorgestuurd worden en communiceren automatisch met centrale computers om updates uit te wisselen om antivirus- of antispamprogramma’s optimaal te laten werken.

Deze automatische aanpassingen zijn nodig om de server stabiel en veilig te laten draaien. Een Service Engineer zal op regelmatige tijdstippen ingepland worden om preventief nazicht te doen. Dit kan van op kantoor Comitor gebeuren (per blok van 2 uur) of bij U ter plaatse (per halve dag).

IT Management

Naast het praktische en technische advies denken we graag mee met Uw onderneming op (IT) strategisch vlak. Dankzij open overleg, op basis van vertrouwen, kunnen we een IT-strategie voorstellen waarmee de groei en flexibiliteit van Uw onderneming op geen enkel moment in het gedrang zal komen.

Jaarlijks presenteren we een rapport met analyse investeringsplan en beheerfrequentie. We zoeken dan samen naar verbeteringspunten om de dienstverlening nog efficiënter te laten verlopen.

Site Surveys

Bij uitbreiding van Uw gebouwen of indienstneming van een nieuw kantoor of magazijn voeren we een geavanceerde site survey uit waardoor U een perfect beeld krijgt van de ideale locatie van de WIFI antennes.  Hierdoor verhoogt de efficiëntie van Uw activiteiten op de werkvloer.

Servicedesk

Klanten die beroep doen op Comitor voor IT-beheer, kunnen naar de IT-servicedesk bellen indien zich er een technisch probleem zou voordoen aan hun IT-netwerk op momenten dat de Service engineer niet ter plaatse is.

24/24 7/7

Klanten die zich aangemeld hebben voor de permanentiedienst, kunnen 24u per dag 365 dagen per jaar beroep doen op een Service Engineer van Comitor.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze overige diensten

Infrastructuur

Communicatie

Datacenter

Collaboration

User Coaching

Waar staat Comitor voor?

Integriteit

Wij geloven dat op een integere manier zakendoen de énige manier is om zaken te doen. U mag dan ook gerust zijn: wij komen onze afspraken na.

Proactiviteit

Wij willen méér zijn dan een ICT-dienstverlener en mikken op echte partnerschappen met onze klanten. We denken mee, reiken ideeën aan en handelen consequent in úw belang.

Transparantie

Bij Comitor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Onze diensten zijn altijd precies op uw noden afgestemd en over de prestaties die we leveren communiceren we in alle openheid. Transparantie, eerlijkheid en integriteit zijn voor ons geen loze begrippen.

Download onze case …..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Download de case