User coaching

Tijdswinst per werknemer omzetten in rendement.

Home » Onze Diensten » User Coaching

Trainingen

Uw medewerkers werken dagelijks met dezelfde toepassingen, dat wil toch zeggen dat ze deze programma’s door en door kennen? Dit is echter vaak niet het geval, aangezien de kennis van de meeste mensen zich beperkt tot een basiskennis van op school of door ervaring door te zien wat wel en niet werkt. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers in een routine komen te zitten en vaak zijn de handelingen die ze uitoefenen niet de efficiëntste manier om werk gedaan te krijgen. Wij richten onze trainingen specifiek op “trips & tricks” die uw medewerkers tijd uitsparen in het uitoefenen van hun dagdagelijkse taken. Als één medewerker door een tip 30 seconden uit spaart en hij de handeling 30 keer per dag uitvoert is dat al 15 minuten per dag dat hij/zij ander werk kan verrichten. Op jaarbasis spaart deze ene tip 56 werkuren, of 7 werkdagen, uit.

Security (awareness)

Zelfs met alle technologische oplossingen is het niet uitgesloten om toch slachtoffer te worden van een ransomware-aanval. Slecht of fout geïnformeerde werknemers zijn vaak (onvrijwillig) een open deur voor deze aanvallen.

Gegevens op de computer en de gedeelde netwerkschijven worden doorgaans door ransomware geëncrypteerd. Dit gebeurd met behulp van een sleutel die alleen de verzender van de ransomware kent.

De sleutel waarmee de gegevens versleuteld zijn is in principe te kraken maar omdat het zo lang duurt alvorens men alle mogelijkheden getest heeft wordt het doorgaans als “niet te kraken” aanzien.  Comitor biedt hier trainingen aan alsook de mogelijkheid om steekproeven uit te oefenen met valse “phishing”-mails naar uw werknemers toe.

SharePoint: uw onderneming is mobieler dan u denkt

De werkzaamheden binnen uw bedrijf slimmer inrichten en tegelijkertijd de interne communicatie verbeteren? Dat doet u door SharePoint in te zetten. Projectmatig samenwerken en alle documenten centraal bewaren, was nooit eenvoudiger!

The Cube

We organiseren trainingssessies van 1 tot 40 personen in onze opleidingsruimte annex business lounge, compleet met bar en eetgelegenheid.

Als Comitor-klant kunt u The Cube ook reserveren voor teammeetings waarbij U gebruik kan maken van onze interactieve tools die Uw meetings nog efficiënter laten verlopen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze overige diensten

Infrastructuur

IT Ondersteuning

Communicatie

Datacenter

Collaboration

Waar staat Comitor voor?

Integriteit

Wij geloven dat op een integere manier zakendoen de énige manier is om zaken te doen. U mag dan ook gerust zijn: wij komen onze afspraken na.

Proactiviteit

Wij willen méér zijn dan een ICT-dienstverlener en mikken op echte partnerschappen met onze klanten. We denken mee, reiken ideeën aan en handelen consequent in úw belang.

Transparantie

Bij Comitor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Onze diensten zijn altijd precies op uw noden afgestemd en over de prestaties die we leveren communiceren we in alle openheid. Transparantie, eerlijkheid en integriteit zijn voor ons geen loze begrippen.

Download onze case …..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Download de case