Moderne communicatiesystemen

VoIP telefonie

Efficiënt, overal en in realtime voordelig contact met elkaar op kunnen nemen is een centrale eis voor moderne communicatiesystemen. Juist op dit gebied brengt Comitor u met moderne IP-telefonie en Unified Communications-oplossingen van Innovaphone de beslissende stap verder.

Via VoIP telefonie kan uw team via het internet bellen en niet via een vaste telefoonlijn. Hierdoor kunnen uw medewerkers altijd de telefoon opnemen, ook als ze niet op kantoor zijn. Daarnaast is het ook een stuk goedkoper en wordt uw VoIP-lijn sterk beveiligd.

Onze oplossingen

Waarop kan u rekenen?

Eerlijke prijs zonder bundelverkoop

We zien dat de VoIP-business vooral is opgebouwd uit vaste contracten van bijvoorbeeld 5 jaar, waarbij de aankoop van telefoontoestellen gekoppeld is aan abonnementen. Vaak is dit in het nadeel van de klant aangezien de telefonieprijzen over de jaren heen zeer hard schommelen.

Hier geloven we bij Comitor niet in. Dankzij onze Freedom of Technology-aanpak bij kan u bij ons genieten van VOIP zonder wurgcontracten en bundelverkoop. U kan bij ons terecht voor telefoonlijnen en -toestellen waarbij het steeds mogelijk is om van abonnement te veranderen.

Onafhankelijke werking

Wij zijn Service Partner van Telenet en Destiny.

Naast het verschil in commerciële aanbiedingen van deze telecomproviders, is er een verschil in capaciteit van de internetverbinding naargelang de locatie. In de ene straat of bedrijventerrein is provider A beter dan B. Deze capaciteit en stabiliteit meten we uit en op basis daarvan doen we een voorstel.

Omwille van deze technische meerwaarde werken we dus onafhankelijk van telecomproviders

One-stop-shop

Bij ons kan u terecht voor zowel uw telefoontoestellen als internetconnectiviteit. Zo heeft u slechts 1 partner nodig voor het VoIP-netwerk in uw bedrijf.