Unieke Freedom of Technology aanpak

Onze werkwijze

Onze samenwerking start altijd met een kennismaking. Daarna maken we een analyse van uw wensen en mogelijkheden. Tijdens een IT-audit bekijken we uw bestaande IT-infrastructuur en geven we concreet advies over verbeteringen die in lijn liggen met uw bedrijfsdoelstellingen. Op basis van dit auditverslag en uw wensen maken we afspraken omtrent het Service Plan.

Eenvoudige & transparante ICT-services

Onze werkwijze

1.

Kennismaking

2.

Analyse van uw wensen en mogelijkheden

3.

Installatie van de nieuwe infrastructuur

4.

Proactief beheer

5.

Continue kwaliteitsverbetering

Niet uw klassieke IT-partner

Unieke freedom of Technology aanpak

Op het eerste gezicht werken we zoals een “klassieke IT-partner”, maar we doen het net iets anders. We hanteren namelijk een unieke “Freedom of Technology”-aanpak. Hiermee kunnen we een staalharde garantie geven omtrent de technologische continuïteit en zakelijke autonomie van uw onderneming.

Wat houdt het Freedom of Technology in?

Technologische continuïteit

Alle kennis en informatie omtrent de dienstverlening voor uw bedrijf wordt door onze medewerkers automatisch ingegeven in het Service Portal. Op deze manier kunnen we een continuïteit bieden op technologisch vlak wanneer uw “vaste” netwerkbeheerder niet beschikbaar zou zijn.

Met de juiste mensen, het juiste beleid, de juiste tools en interne organisatie hebben we alles in huis om dit streefdoel ook effectief in de praktijk waar te maken!

Zakelijke autonomie

Dit alles lijkt eenvoudig maar het is geen evidentie …

  • We werken nooit met vooraf betaalde uurcontracten of vaste jaarcontracten. De diensten worden steeds in regie gepresteerd en nadien gefactureerd.
  • Alle paswoorden en technische documentatie worden zorgvuldig aangeleverd zodat u steeds in controle bent van uw IT-infrastructuur. Ook voor onze hybride oplossingen worden de juiste afspraken gemaakt zodat u te allen tijde in controle blijft van uw virtuele servers.

Dankzij deze werkwijze kan u steeds autonoom en kritisch samenwerken met Comitor.