Technologische vrijheid en zakelijke autonomie

Visie & filosofie

Welkom bij Comitor. We streven ernaar de meest efficiënte IT partner te zijn voor kmo’s die tussen 50 en de 500 pc-gebruikers hebben. We laten ons leiden door een set kernwaarden en werkwijzen die de basis vormen van onze Freedom of Technology:

  1. Klantgerichte oplossingen | Bij Comitor bieden we alleen aan wat onze klanten daadwerkelijk nodig hebben. Geen overbodige producten, enkel oplossingen op maat.
  2. Expertise en betrouwbaarheid | We installeren alleen wat we door en door kennen en uitvoerig getest hebben. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.
  3. Strategisch advies | Onze adviezen zijn steeds afgestemd op de bedrijfsstrategie van de klant. We zijn uw IT-partner in de ware zin van het woord, met uw bedrijfsdoelen als leidraad.
  4. Transparante en nauwkeurige documentatie | Bij Comitor leveren we stipte documentatie. Op die manier heeft u steeds inzichten in onze werkzaamheden en beslissingen.
  5. Zonder contracten | We werken steeds in regie en zonder vaste contracten zodat u de vrijheid heeft om de samenwerking bij te sturen op basis van uw veranderende behoeften en projecten.
  6. Efficiënte organisatiestructuur | We behouden een vlakke structuur voor snelle communicatie en besluitvorming waardoor we steeds voor u klaarstaan om u van dienst te zijn.
  7. Open communicatie | Als team en met u als klant communiceren we op een open en integere manier. Vertrouwen en heldere communicatie vormen de basis van onze samenwerking.

Onze “Freedom of Technology”-aanpak stelt Comitor in staat om uw technologische continuïteit en zakelijke autonomie te waarborgen en werd opgericht met de filosofie dat de IT-markt anders kon… En dat werd ondertussen ook bewezen.

Technologische continuïteit betekent dat we ervoor zorgen dat er geen kennis over uw IT-infrastructuur verloren gaat. Ons service center met 24/7 monitoring garandeert een vlotte werking, en onze system engineers werken in tandem om altijd een back-up van kennis te hebben in geval van afwezigheid bij ziekte of vakantie. We zorgen ervoor dat geen enkele collega het team verlaat zonder een constructieve kennisoverdracht naar een vervanger uit het team van twintig ingenieurs. Zo blijft uw IT-infrastructuur altijd in goede handen. Onze waarden “transparante en nauwkeurige documentatie” alsook “open communicatie” trappen we vol vertrouwen naar een toekomst vol technologische mogelijkheden.  

Daarnaast bieden we zakelijke autonomie door u de vrijheid te geven om de samenwerking constant bij te sturen. We begrijpen dat bedrijven verschillende behoeften hebben en snel kunnen evolueren. Daarom staan we klaar om proactief advies te geven en uw veranderingen mogelijk te maken zonder downtime of onverwachte kosten. Door onze adviezen af te stemmen op uw bedrijfsstrategie en in regie te werken, houden we de controle in úw handen.

Meer weten?

Bij Comitor geloven we dat technologie een krachtige tool is om uw bedrijfsdoelen te verwezenlijken. Onze visie en filosofie staan garant voor een betrouwbare en flexibele IT-partner die uw onderneming ondersteunt in elke stap van haar groei.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw IT-landschap kunnen optimaliseren en uw zakelijke ambities kunnen versterken.