Altijd en overal bereikbaar

Mobiliteit

De laatste jaren is er veel veranderd in onze manier van werken. We werken asynchroon of van thuis, met applicaties en nieuwe toepassingen. Dat heeft ervoor gezorgd dat we ons werk anders benaderen en dus ook uitvoeren.

Optimal Communications is het hart van een mobiele oplossing. Omdat het gefaciliteerd wordt vanuit de Cloud is het altijd en overal beschikbaar zodra er internetverbinding is.

Daarnaast omvat mobiliteit de vrijheid van de gebruiker om tools te kiezen op basis van de werkomstandigheden. Zo is bijvoorbeeld een draagbaar toestel op kantoor handiger, terwijl in de wagen een smartphone de voorkeur geniet en thuis je dan weer een applicatie op de PC verkiest. Met andere woorden biedt On IT! Optimal Communications de vrijheid aan de gebruiker om de optimale tool te kiezen voor iedere situatie en dit met slechts één userlicentie.

Mobiliteit dat betekent ook kunnen werken op een flex desk in een kantoor en voor productie- of magazijn medewerkers betekent dit dat er een DECT oplossing voorzien is.

Serveer ons je vragen en we slaan ze terug met de perfecte Optimal Communications Oplossingen.

Breng je mobiliteit naar een hoger niveau met Optimal Communications! 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. 

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.