Ontdek onze oplossingen

Onze hoofdtaak bestaat er in om ervoor te zorgen dat u zich op uw hoofdtaak kan focussen. Wij zorgen voor een perfect werkende IT-infrastructuur, cloudoplossing, back-up en beveiligde IT-omgeving.

Optimal Managed Services

Als strategische IT-partner ondersteunen we graag uw IT-afdeling als rechterhand. Hierbij zal onze samenwerking steeds van start gaan met een IT-audit. 

Lees meer

Optimal Security

Een beveiligde IT-omgeving en -infrastructuur is cruciaal voor ieder bedrijf. Met onze oplossingen zorgen we voor een stabiele omgeving dat goed beveiligd is voor aanvallen van buitenaf.

Lees meer

Optimal Communications

Aan onze klanten bieden we specifieke oplossingen om hun interne en externe communicatie op alle vlakken te verbeteren.

Lees meer

Optimal WiFi

Professionele WiFi op maat van iedere onderneming gepaard met een persoonlijke aanpak en de deskundigheid van onze experten. Op die manier krijgen de WiFi services dankzij On IT! een extra dimensie.

Lees meer

Infrastructuur & cloud

Uw IT-infrastructuur en cloudomgeving zijn belangrijke onderdelen van uw strategie en digitalisering. Op basis van uw wensen en noden zorgen we voor de juiste installatie en investeringen.

Lees meer

Moderne & slimme werkplek

De technologische wereld staat niet stil en wij bij Comitor uiteraard ook niet. We denken graag met u mee over welke digitale oplossingen uw bedrijf beter doet renderen.

Lees meer

Financiële diensten

Onze klanten kunnen rekenen op enkele interessante financiële opties, zoals unieke leasing-/ rentingformules of subsidies via de kmo-portefeuille.

Lees meer