Werk zorgeloos in de cloud

Managed cloud

Wilt u overstappen naar de cloud? Of werkt u al in de cloud, maar is deze naar uw gevoel niet optimaal georganiseerd? Dankzij onze managed cloud oplossingen hoeft u nergens meer van wakker te liggen. We regelen en onderhouden uw volledige cloudomgeving.

  • Haal het maximum uit uw cloudomgeving
  • Werk samen met een betrouwbare partner van Belgische bodem
  • Kies voor een private of public cloud of een combinatie van de twee (hybrid cloud)
Volledige ontzorging

Wat is managed cloud?

Bij een managed cloud geeft u het onderhoud van uw cloudomgeving uit handen:

  • We brengen de volledige opzet in kaart zodat we de gehele werking in onze operations centers kunnen volgen en aanpassen
  • Afhankelijk van uw bedrijfsnoden kan u kiezen tussen gedeelde of private servers
  • Een vaste contactpersoon volgt alles op om te garanderen dat uw servers veilig werken
  • Mocht er onverwacht iets misgaan? Dan wordt dit automatisch gedetecteerd en zullen we dit proactief melden en onmiddellijk oplossen
Hoe kunnen we u helpen?

Onze managed cloud oplossingen

Bij ons kan u terecht voor de huur van serverruimte in ons eigen datacenter. Wij gaan prat op een duidelijk en eerlijk aanbod, helemaal aangepast aan uw behoeften. Dankzij onze professionele cloud oplossingen verlopen uw IT-processen altijd vlot en efficiënt en zijn uw gegevens in veilige handen.

Hybrid cloud

Hybrid cloud is een term die gebruikt wordt voor serveropstellingen bij bedrijven die deels ter plaatse geïnstalleerd zijn en deels in de cloud. Sommige zaken draaien nu eenmaal beter of eenvoudiger in de cloud zoals uw mailserver. Andere zaken installeren we beter ter plaatse, zoals een server voor uw ERP-pakket met scanners of weegschalen.

We maken op maat van uw behoefte een stabiele, betaalbare en uitbreidbare hybride serveropstelling.

HPE private cloud

Een private cloud is ideaal voor grote bedrijven met veel servers of organisaties die omwille van technische of veiligheidsnormen niet kunnen kiezen voor een gedeelde cloud. Deze infrastructuur wordt volledig op maat uitgewerkt en is beter beschermd tegen hackers en malware.

Managed back-up

Vanuit ons datacenter in Antwerpen verzorgen we een centraal beheerde back-up oplossing. We beperken het risico op dataverlies tot een absoluut minimum en zorgen dat uw data altijd beschermd en beschikbaar zijn. Zo kan u te allen tijde op twee oren slapen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken we een realistische inschatting van de opslagcapaciteit die u nodig heeft. Samen bepalen we hoe vaak we een back-up maken en hoelang die wordt bewaard. Heeft u meer of minder opslagcapaciteit nodig? Geen probleem, u betaalt enkel wat u nodig heeft.

Eenvoudige & transparante ICT-services

Onze werkwijze

1.

Kennismaking

2.

Analyse van uw wensen en mogelijkheden

3.

Installatie van de nieuwe infrastructuur

4.

Proactief beheer

5.

Continue kwaliteitsverbetering