Privaat & volledig op maat

Private cloud

Een private cloud is ideaal voor grote bedrijven met veel servers of organisaties die omwille van technische of veiligheidsnormen niet kunnen kiezen voor een gedeelde cloud. Deze kan bij u ter plaatse worden geïnstalleerd of (deels) in ons datacenter.

Onze cloud experten maken uw private cloud infrastructuur volledig op maat en zorgen voor een proactieve monitoring. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Onze oplossingen

HPE Private cloud

Comitor is een belangrijke partner van Hewlett Packard Enterprise, kortweg HPE. Dit wil zeggen dat onze private cloudoplossingen worden ingericht met geavanceerde en razendsnelle hardware en software van één van ‘s werelds meest toonaangevende merken

Belangrijkste voordelen

Waarom private cloud?

Bij een private cloud worden de data en infrastructuur onderhouden op een privaat netwerk. De hardware en software zijn bijgevolg uitsluitend bestemd voor uw bedrijf en worden niet gedeeld met andere bedrijven. Dit heeft enkele specifieke voordelen.

Flexibele en kostefficiënte werking

De cloudomgeving kan volledig op maat worden ingericht om te voldoen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Is het de beste oplossing dat bepaalde hardware on-premise wordt ingericht? Dan kan dit perfect. Dankzij private networking kunnen we uw interne servers verbinden met uw private cloud.

De infrastructuur wordt zo kostenefficiënt mogelijk ingericht, werkt razendsnel en blijft altijd online. Heeft u nadien extra capaciteit nodig? We breiden dan uw cloudomgeving zonder problemen verder uit.

Ultieme databeveiliging en continuïteit

Veiligheid staat bij ons voorop en onze experts zorgen voor een ondoordringbaar netwerk voor malware en hackers. Een private cloud verlaagt ook aanzienlijk het risico van uitval en downtime. We monitoren de kwaliteit en veiligheid voortdurend en zorgen voor proactieve oplossingen.

Bij een private cloud setup geniet u bovendien van een hoge betrouwbaarheid en continuïteit. In ons eigen datacenter in Antwerpen wordt er altijd een extra, remote back-up gemaakt.

Geen zorgen dankzij onze managed cloud services

U hoeft niet wakker te liggen over het beheer van uw private cloudomgeving. We zorgen voor de inrichting, onderhoudt en beveiliging van uw volledige cloudomgeving. Een vaste contactpersoon volgt alles om te garanderen dat uw servers veilig werken.

Lees meer over managed cloud »