Over Comitor

Wie zijn we?

Comitor werd opgericht met de filosofie dat de IT-markt anders kon. Geen overkill aan nodeloze producten, geen vaste contracten, geen vooraf betaalde uren maar een eenvoudige, transparante en integere aanpak. Ondertussen heeft de markt bewezen dat onze aanpak de juiste was.

Strategische IT-partner

Naast praktisch en operationeel advies, denken we graag met uw onderneming mee na op (IT-)strategisch vlak. Als een ervaren gids begeleiden we u graag bij de noodzakelijke investeringen die hiervoor dienen te gebeuren.

20 jaar ervaring met een challenger mindset

We zijn destijds als challenger opgericht en werken nog steeds vanuit deze filosofie: wat kan er beter en hoe kunnen wij dit verbeteren? Dit trekken we door naar de samenwerking met onze klanten.

Lange termijn relaties

We bouwen met onze klanten graag een lange termijnrelatie op. Zo kennen we uw omgeving door en door en zorgen we voor een optimaal beheer.

95% klantretentie

Vandaag werken we samen met meer dan 500 kmo-klanten in de provincie Antwerpen en daarbuiten. Wordt u vandaag klant? Dan heeft 95% kans dat u 5 jaar later nog steeds klant bij ons bent.

Work hard, play hard

We investeren graag in ons team en kunnen rekenen op gemotiveerde werknemers die collegiaal en professioneel samenwerken. Bovendien zorgen we dat iedere collega kan werken in zijn eigen regio, vaarwel files!

IT-masterclasses

Omdat we bij Comitor staan voor IT-efficiëntie en we onze (toekomstige) medewerkers maximum willen ondersteunen, kunnen alle potentiële collega's deelnemen aan onze Comitor Academy. Dit zijn open producttrainingen voor onze medewerkers, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe ICT-uitdaging.