Op zoek naar een ICT-bedrijf? In regio Oud Turnhout natuurlijk!

Heb je te kampen met grote of kleine ICT-problemen waardoor je je dagelijkse taken niet meer kunt uitvoeren? Dan heb je een goed ICT-bedrijf nodig, zoals Comitor. Door onze samenwerking met Dell ben je altijd voorzien van de beste technologie. Daarnaast bieden we ook andere diensten aan, waardoor we je altijd uit de nood kunnen helpen. Ontdek ons in Malle.

De expertise van het ICT-bedrijf

Zowel in grote als kleine bedrijven is degelijke hardware onmisbaar. Computers en toebehoren heb je namelijk dagelijks nodig om je werk naar behoren uit te voeren. Dell is een innovatief bedrijf dat wereldwijd bekend is om zijn kantoorapparatuur. Als Dell-bedrijf is Comitor dan ook een belangrijke tussenschakel in het aankoopproces.

Wil je optimaal met je collega’s communiceren in Oud Turnhout? Dan is Skype voor Bedrijven beslist iets voor jou. Aan de hand van audio- en videogesprekken ben je altijd op de hoogte van wat er op de werkvloer gebeurt. Ook SharePoint komt de communicatie tussen je medewerkers ten goede. Met dit programma kun je namelijk documenten delen met iedereen. De ICT-diensten van Comitor zijn vrijwel eindeloos!

De expertise van een ICT-bedrijf

Comitor bestaat uit een gedreven team dat fungeert als technisch aanspreekpunt voor de implementatie van tal van ICT-diensten. Ben je geïnteresseerd in de hardware, software of hybride netwerken van ICT-bedrijf Comitor? Kom dan zeker langs in ons kantoor of contacteer ons. Wij helpen je met veel plezier verder! Ook als je in Oud Turnhout woont.Contacteer ons voor meer informatie!