Bedrijfsbestanden online beheren

Bedrijfsgegevens online beheren: een boost voor uw organisatie

Almaar meer bedrijven zetten de stap naar online databeheer. Er zijn dan ook tal van oplossingen beschikbaar waarmee u bedrijfsbestanden online kunt managen op een efficiënte en veilige manier. Zo hebben uw medewerkers te allen tijde toegang tot alle bedrijfsgegevens . Handig wanneer ze bijvoorbeeld thuis werken, onderweg zijn of een afspraak hebben bij een klant.

Integreer Sharepoint in uw bedrijfsvoering

Wilt u bedrijfsbestanden online beheren? Dan zet u het best de stap naar Sharepoint. Op die manier beschikt u over een performant en betrouwbaar systeem waarvan u elke dag de vruchten plukt. Bovendien hebben al uw medewerkers altijd en overal – thuis, op locatie en onderweg – toegang tot alle data. Over de veiligheid van uw documenten hoeft u zich geen zorgen te maken. IT-security is een belangrijk onderdeel van het online beheer van data en documenten.

Bedrijfsbestanden online managen op een performante manier

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en doordacht te werk gaan? Dan gaat u het best in zee met een specialist. De keuze voor onze naam is geen toeval. Hij staat voor communicatie, IT en organisatie. Bij Comitor staan we voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij gaan altijd voor maatwerk en flexibiliteit.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       

Contacteer ons voor meer info!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.