Bedrijfsbestanden online opslaan

Bedrijfsgegevens online opslaan: veilig en efficiënt

Almaar meer bedrijven zetten de stap naar online databeheer. Er zijn dan ook tal van oplossingen beschikbaar waarmee u bedrijfsbestanden online kunt backuppen op een efficiënte en veilige manier. Zo hebben uw medewerkers te allen tijde toegang tot alle bedrijfsgegevens . Handig wanneer ze bijvoorbeeld thuis werken, onderweg zijn of een afspraak hebben bij een klant.

Eenvoudiger en efficiënter samenwerken dankzij Sharepoint

Wie bedrijfsbestanden online wil opslaan, komt al gauw uit bij SharePoint, het Microsoft-platform voor online samenwerking en documentdeling. Mobiliteit is een nieuwe belangrijke behoefte geworden voor bedrijven. Met SharePoint kunt u eenvoudig informatie uitwisselen met collega’s, klanten of leveranciers en documenten centraal opslaan. SharePoint laat u toe om allerlei zaken die vroeger aparte tools vereisten, zoals intranet, extranet en CMS, te centraliseren op één locatie.

Bedrijfsbestanden online backuppen op een performante manier

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en doordacht te werk gaan? Dan gaat u het best in zee met een specialist. De keuze voor onze naam is geen toeval. Hij staat voor communicatie, IT en organisatie. Bij Comitor staan we voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij gaan altijd voor maatwerk en flexibiliteit.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       

Meer info gewenst? Contacteer ons!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.