Bestanden centraal beheren

Files centraal beheren: veilig en efficiënt

Almaar meer bedrijven zetten de stap naar online databeheer. Er zijn dan ook tal van oplossingen beschikbaar waarmee u bestanden centraal kunt managen op een efficiënte en veilige manier. Zo hebben uw medewerkers te allen tijde toegang tot alle files . Handig wanneer ze bijvoorbeeld thuis werken, onderweg zijn of een afspraak hebben bij een klant.

De mogelijkheden van Sharepoint

Bestanden centraal beheren is onmisbaar geworden in deze tijd. Al uw belangrijkste gegevens op moeten namelijk op verschillende locaties en toestellen raadpleegbaar zijn. Het Microsoft-platform SharePoint is de ideale oplossing voor bedrijven die hun bestanden centraal willen managen en delen met collega’s, klanten, leveranciers, … SharePoint laat u toe om allerlei zaken zoals intranet, extranet en CMS te centraliseren in één plaats. Uw serviceportaal, files en vakantieregeling bewaren, bewerken en managen gebeurt vanaf nu allemaal via SharePoint.

Bestanden centraal managen op een performante manier

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en doordacht te werk gaan? Dan gaat u het best in zee met een specialist. De keuze voor onze naam is geen toeval. Hij staat voor communicatie, IT en organisatie. Bij Comitor staan we voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij gaan altijd voor maatwerk en flexibiliteit.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       

Contacteer ons voor meer info!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.