Bestanden online beheren

Files online beheren: een must voor elk bedrijf

Digitalisering is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Databeheer en bestanden online managen zijn twee belangrijke aandachtspunten die gegarandeerd hun vruchten afwerpen. Niet alleen op lange termijn heeft u er baat bij, ook op korte termijn levert digitalisering u ontegensprekelijk voordelen op.

Eenvoudiger en efficiënter samenwerken dankzij Sharepoint

Wie bestanden online wil beheren, komt al gauw uit bij SharePoint, het Microsoft-platform voor online samenwerking en documentdeling. Mobiliteit is een nieuwe belangrijke behoefte geworden voor bedrijven. Met SharePoint kunt u eenvoudig informatie uitwisselen met collega’s, klanten of leveranciers en documenten centraal beheren. SharePoint laat u toe om allerlei zaken die vroeger aparte tools vereisten, zoals intranet, extranet en CMS, te centraliseren op één locatie.

Bestanden online managen op een performante manier

Als u een oplossing in huis wilt halen om bestanden online te beheren, is maatwerk een noodzaak. Elke organisatie heeft andere behoeften en een specifieke bedrijfsvoering. Alleen door op maat te werken, kunt u Sharepoint integreren in uw bedrijfsstrategie en een succesvolle operationele werking garanderen.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!  
 

Contacteer ons voor meer info!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.