Bestanden online hosten

Files online hosten: veilig en efficiënt

Online documentbeheer is allang aan een steile opmars bezig. En dat is niet verwonderlijk als je de troeven op een rijtje zet. U kunt sneller en efficiënter werken en uw medewerkers hebben altijd en overal toegang tot de bestanden . Bovendien bespaart u kosten – vaarwel serverzorgen – en gaat de productiviteit van uw onderneming erop vooruit.

De mogelijkheden van Sharepoint

Wie bestanden online wil hosten, komt al gauw uit bij SharePoint, het Microsoft-platform voor online samenwerking en documentdeling. Mobiliteit is een nieuwe belangrijke behoefte geworden voor bedrijven. Met SharePoint kunt u eenvoudig informatie uitwisselen met collega’s, klanten of leveranciers en documenten centraal hosten. SharePoint laat u toe om allerlei zaken die vroeger aparte tools vereisten, zoals intranet, extranet en CMS, te centraliseren op één locatie.

Bestanden online beschikbaar stellen? Ga voor maatwerk!

Wilt u bestanden online hosten en bent op zoek naar de juiste oplossing? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij hebben een jarenlange expertise en bieden performante en betrouwbare oplossingen. Op die manier kunt u zich volledig op uw corebusiness concentreren.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       
 

Meer info gewenst? Contacteer ons!