Een file recovery software: een must-have!

Data is cruciaal in de bedrijfsvoering van elke organisatie. Als die onherstelbaar beschadigd of verloren raakt, zijn de gevolgen niet te overzien en komt de operationele werking van uw bedrijf in het gedrang. Om dat scenario te vermijden, is een file recovery software de ideale oplossing.

Cryptolockers op veilige afstand houden

Niet alleen particulieren krijgen te maken met cryptolockers, ook bedrijven worden er slachtoffer van. Het gaat om cybercriminelen die uw pc en computerbestanden met malware besmetten. De malware verspreidt zich in uw bedrijf via verdachte e-mails. Als u op de link in de e-mail klikt, is het kwaad geschied. De cryptolocker dreigt uw computerbestanden te vernietigen als u weigert om een bepaalde som te betalen.

 

Een file recovery software op maat van uw onderneming

Met een uitgekiend file recovery software kunt u verloren data herstellen. Herstelprogramma’s zoals VEEAM en RapidRecovery bieden hier soelaas. De manier waarop hangt af van de grootte van uw onderneming en de complexiteit van uw IT-infrastructuur. Het is dan ook van cruciaal belang om een plan op maat uit te werken. Alleen op die manier hebt u snel weer toegang tot uw data en is uw bedrijf weer snel operationeel.

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!

 

Ik wil meer informatie over data recovery!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.