Gegevens centraal beheren

Data centraal beheren: een boost voor uw organisatie

Centraal documentbeheer is allang aan een steile opmars bezig. En dat is niet verwonderlijk als je de troeven op een rijtje zet. U kunt sneller en efficiënter werken en uw medewerkers hebben altijd en overal toegang tot de gegevens . Bovendien bespaart u kosten – vaarwel serverzorgen – en gaat de productiviteit van uw onderneming erop vooruit.

Eenvoudiger en efficiënter samenwerken dankzij Sharepoint

Wie gegevens centraal wil beheren, komt al gauw uit bij SharePoint, het Microsoft-platform voor online samenwerking en documentdeling. Mobiliteit is een nieuwe belangrijke behoefte geworden voor bedrijven. Met SharePoint kunt u eenvoudig informatie uitwisselen met collega’s, klanten of leveranciers en documenten centraal beheren. SharePoint laat u toe om allerlei zaken die vroeger aparte tools vereisten, zoals intranet, extranet en CMS, te centraliseren op één locatie.

Gegevens centraal managen op een performante manier

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en doordacht te werk gaan? Dan gaat u het best in zee met een specialist. De keuze voor onze naam is geen toeval. Hij staat voor communicatie, IT en organisatie. Bij Comitor staan we voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij gaan altijd voor maatwerk en flexibiliteit.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       

Meer info gewenst? Contacteer ons!