Gegevens online hosten

Data online hosten: veilig en efficiënt

Almaar meer bedrijven zetten de stap naar online databeheer. Er zijn dan ook tal van oplossingen beschikbaar waarmee u gegevens online kunt beschikbaar stellen op een efficiënte en veilige manier. Zo hebben uw medewerkers te allen tijde toegang tot alle data . Handig wanneer ze bijvoorbeeld thuis werken, onderweg zijn of een afspraak hebben bij een klant.

De mogelijkheden van Sharepoint

Gegevens online hosten is onmisbaar geworden in deze tijd. Al uw belangrijkste gegevens op moeten namelijk op verschillende locaties en toestellen raadpleegbaar zijn. Het Microsoft-platform SharePoint is de ideale oplossing voor bedrijven die hun gegevens online willen beschikbaar stellen en delen met collega’s, klanten, leveranciers, … SharePoint laat u toe om allerlei zaken zoals intranet, extranet en CMS te centraliseren in één plaats. Uw serviceportaal, data en vakantieregeling bewaren, bewerken en managen gebeurt vanaf nu allemaal via SharePoint.

Gegevens online beschikbaar stellen: ga in zee met een specialist

Wilt u gegevens online hosten en bent op zoek naar de juiste oplossing? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij hebben een jarenlange expertise en bieden performante en betrouwbare oplossingen. Op die manier kunt u zich volledig op uw corebusiness concentreren.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       
 

Contacteer ons voor meer info!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.