Elke organisatie heeft een hard disk recovery tools nodig

Data is cruciaal in de bedrijfsvoering van elke organisatie. Als die onherstelbaar beschadigd of verloren raakt, zijn de gevolgen niet te overzien en komt de operationele werking van uw bedrijf in het gedrang. Om dat scenario te vermijden, is een hard disk recovery tools de ideale oplossing.

Wat als cryptolockers roet in het eten gooien?

Niet alleen particulieren krijgen te maken met cryptolockers, ook bedrijven worden er slachtoffer van. Het gaat om cybercriminelen die uw pc en computerbestanden met malware besmetten. De malware verspreidt zich in uw bedrijf via verdachte e-mails. Als u op de link in de e-mail klikt, is het kwaad geschied. De cryptolocker dreigt uw computerbestanden te vernietigen als u weigert om een bepaalde som te betalen.

 

Een hard disk recovery tools op maat van uw onderneming

Een hard disk recovery tools is een noodzaak om uw bestanden te kunnen recupereren. Door regelmatig back-ups te nemen van al uw data en bestanden, kunt u ze te allen tijde recupereren. Geavanceerde herstelprogramma’s zoals VEEAM en RapidRecovery zijn hiervoor ideaal. Daarnaast is het ook raadzaam om uw antivirussoftware altijd up-to-date te houden en op te letten met verdachte e-mails.

Meer weten? Contacteer onze experts voor meer info!       

Meer weten over data recovery?

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.