Informatie centraal hosten

Informatie centraal hosten: een boost voor uw organisatie

Almaar meer bedrijven zetten de stap naar online databeheer. Er zijn dan ook tal van oplossingen beschikbaar waarmee u informatie centraal kunt beschikbaar stellen op een efficiënte en veilige manier. Zo hebben uw medewerkers te allen tijde toegang tot alle informatie . Handig wanneer ze bijvoorbeeld thuis werken, onderweg zijn of een afspraak hebben bij een klant.

Integreer Sharepoint in uw bedrijfsvoering

Informatie centraal hosten is onmisbaar geworden in deze tijd. Al uw belangrijkste gegevens op moeten namelijk op verschillende locaties en toestellen raadpleegbaar zijn. Het Microsoft-platform SharePoint is de ideale oplossing voor bedrijven die hun informatie centraal willen beschikbaar stellen en delen met collega’s, klanten, leveranciers, … SharePoint laat u toe om allerlei zaken zoals intranet, extranet en CMS te centraliseren in één plaats. Uw serviceportaal, informatie en vakantieregeling bewaren, bewerken en managen gebeurt vanaf nu allemaal via SharePoint.

Informatie centraal beschikbaar stellen: ga in zee met een specialist

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en doordacht te werk gaan? Dan gaat u het best in zee met een specialist. De keuze voor onze naam is geen toeval. Hij staat voor communicatie, IT en organisatie. Bij Comitor staan we voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij gaan altijd voor maatwerk en flexibiliteit.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       

Contacteer ons voor meer info!