Informatie online delen

Informatie online delen: veilig en efficiënt

Digitalisering is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Databeheer en informatie online uitwisselen zijn twee belangrijke aandachtspunten die gegarandeerd hun vruchten afwerpen. Niet alleen op lange termijn heeft u er baat bij, ook op korte termijn levert digitalisering u ontegensprekelijk voordelen op.

Eenvoudiger en efficiënter samenwerken dankzij Sharepoint

Wie informatie online wil delen, komt al gauw uit bij SharePoint, het Microsoft-platform voor online samenwerking en documentdeling. Mobiliteit is een nieuwe belangrijke behoefte geworden voor bedrijven. Met SharePoint kunt u eenvoudig informatie uitwisselen met collega’s, klanten of leveranciers en documenten centraal delen. SharePoint laat u toe om allerlei zaken die vroeger aparte tools vereisten, zoals intranet, extranet en CMS, te centraliseren op één locatie.

Informatie online uitwisselen? Ga voor maatwerk!

Als u een oplossing in huis wilt halen om informatie online te delen, is maatwerk een noodzaak. Elke organisatie heeft andere behoeften en een specifieke bedrijfsvoering. Alleen door op maat te werken, kunt u Sharepoint integreren in uw bedrijfsstrategie en een succesvolle operationele werking garanderen.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!  
 

Meer info gewenst? Contacteer ons!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.