Informatie online hosten

Informatie online hosten: een boost voor uw organisatie

Almaar meer bedrijven zetten de stap naar online databeheer. Er zijn dan ook tal van oplossingen beschikbaar waarmee u informatie online kunt beschikbaar stellen op een efficiënte en veilige manier. Zo hebben uw medewerkers te allen tijde toegang tot alle informatie . Handig wanneer ze bijvoorbeeld thuis werken, onderweg zijn of een afspraak hebben bij een klant.

Eenvoudiger en efficiënter samenwerken dankzij Sharepoint

Wilt u informatie online hosten? Dan zet u het best de stap naar Sharepoint. Op die manier beschikt u over een performant en betrouwbaar systeem waarvan u elke dag de vruchten plukt. Bovendien hebben al uw medewerkers altijd en overal – thuis, op locatie en onderweg – toegang tot alle data. Over de veiligheid van uw documenten hoeft u zich geen zorgen te maken. IT-security is een belangrijk onderdeel van het online beheer van data en documenten.

Informatie online beschikbaar stellen: ga in zee met een specialist

Wilt u informatie online hosten en bent op zoek naar de juiste oplossing? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij hebben een jarenlange expertise en bieden performante en betrouwbare oplossingen. Op die manier kunt u zich volledig op uw corebusiness concentreren.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       
 

Meer info gewenst? Contacteer ons!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.