Klantenfiles centraal hosten

Klantendocumenten centraal hosten: een must voor elk bedrijf

Digitalisering is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Databeheer en klantenfiles centraal beschikbaar stellen zijn twee belangrijke aandachtspunten die gegarandeerd hun vruchten afwerpen. Niet alleen op lange termijn heeft u er baat bij, ook op korte termijn levert digitalisering u ontegensprekelijk voordelen op.

Eenvoudiger en efficiënter samenwerken dankzij Sharepoint

Klantenfiles centraal hosten is onmisbaar geworden in deze tijd. Al uw belangrijkste gegevens op moeten namelijk op verschillende locaties en toestellen raadpleegbaar zijn. Het Microsoft-platform SharePoint is de ideale oplossing voor bedrijven die hun klantenfiles centraal willen beschikbaar stellen en delen met collega’s, klanten, leveranciers, … SharePoint laat u toe om allerlei zaken zoals intranet, extranet en CMS te centraliseren in één plaats. Uw serviceportaal, klantendocumenten en vakantieregeling bewaren, bewerken en managen gebeurt vanaf nu allemaal via SharePoint.

Klantenfiles centraal beschikbaar stellen: ga in zee met een specialist

Als u een oplossing in huis wilt halen om klantenfiles centraal te hosten, is maatwerk een noodzaak. Elke organisatie heeft andere behoeften en een specifieke bedrijfsvoering. Alleen door op maat te werken, kunt u Sharepoint integreren in uw bedrijfsstrategie en een succesvolle operationele werking garanderen.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!  
 

Meer info gewenst? Contacteer ons!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.