Klantenfiles online opslaan

Klantendocumenten online opslaan: veilig en efficiënt

Almaar meer bedrijven zetten de stap naar online databeheer. Er zijn dan ook tal van oplossingen beschikbaar waarmee u klantenfiles online kunt backuppen op een efficiënte en veilige manier. Zo hebben uw medewerkers te allen tijde toegang tot alle klantendocumenten . Handig wanneer ze bijvoorbeeld thuis werken, onderweg zijn of een afspraak hebben bij een klant.

Eenvoudiger en efficiënter samenwerken dankzij Sharepoint

Wilt u klantenfiles online opslaan? Dan zet u het best de stap naar Sharepoint. Op die manier beschikt u over een performant en betrouwbaar systeem waarvan u elke dag de vruchten plukt. Bovendien hebben al uw medewerkers altijd en overal – thuis, op locatie en onderweg – toegang tot alle data. Over de veiligheid van uw documenten hoeft u zich geen zorgen te maken. IT-security is een belangrijk onderdeel van het online beheer van data en documenten.

Klantenfiles online bijhouden? Ga voor maatwerk!

Als u een oplossing in huis wilt halen om klantenfiles online te opslaan, is maatwerk een noodzaak. Elke organisatie heeft andere behoeften en een specifieke bedrijfsvoering. Alleen door op maat te werken, kunt u Sharepoint integreren in uw bedrijfsstrategie en een succesvolle operationele werking garanderen.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!  
 

Contacteer ons voor meer info!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.