Op zoek naar een informatica-partner? In regio Sint Katelijne Waver natuurlijk!

Heb je te kampen met grote of kleine informatica-problemen waardoor je je dagelijkse taken niet meer kunt uitvoeren? Dan heb je een goede informatica-partner nodig, zoals Comitor. Door onze samenwerking met Dell ben je altijd voorzien van de beste technologie. Daarnaast bieden we ook andere diensten aan, waardoor we je altijd uit de nood kunnen helpen. Ontdek ons in Malle.

Jouw ultieme informatica-partner in de regio van Sint Katelijne Waver

Ben je als bedrijf in Sint Katelijne Waver op zoek naar degelijke apparatuur? Dan is Comitor jouw ideale informatica-partner. Door onze professionele samenwerking met Dell voorzien we je altijd van de beste computers en bijhorende apparatuur, waardoor je medewerkers snel en eenvoudig kunnen werken.

Wij bieden naast hardware ook enkele softwareprogramma’s aan. Zo is Skype voor Bedrijven een echte noodzaak om open en vlot te communiceren met je werknemers of collega’s. Ook SharePoint, een platform van Microsoft dat bedrijven gebruiken om documenten te bewaren, is een uitstekende tool. Comitor staat in voor de implementatie van deze programma’s.

Kom langs bij een echte IT-partner

Aangezien we IT-partner een team van gedreven medewerkers met expertise hebben, zijn we in staat om je hardware en/of software in een mum van tijd te implementeren. Ben je overtuigd en woon je in Sint Katelijne Waver? Neem dan contact op met ons of maak een afspraak bij ons op kantoor.Vraag vrijblijvend advies aan!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.