Op zoek naar een informatica-specialist? In regio Borsbeek natuurlijk!

Wil je van je bedrijf een echt succesverhaal maken? Dan is een goede informatica-specialist heel belangrijk. Comitor staat garant voor kwaliteit en lost al je problemen op. Daarnaast zorgen we ervoor dat je altijd voorzien bent van degelijke software en hardware. Voor andere -diensten ben je trouwens ook bij ons aan het juiste adres. Maak gebruik van onze diensten in regio Borsbeek!

Jouw ultieme IT-specialist in de regio van Borsbeek

Ben je als bedrijf in Borsbeek op zoek naar degelijke apparatuur? Dan is Comitor jouw ideale IT-specialist. Door onze professionele samenwerking met Dell voorzien we je altijd van de beste computers en bijhorende apparatuur, waardoor je medewerkers snel en eenvoudig kunnen werken.

Wij bieden naast hardware ook enkele softwareprogramma’s aan. Zo is Skype voor Bedrijven een echte noodzaak om open en vlot te communiceren met je werknemers of collega’s. Ook SharePoint, een platform van Microsoft dat bedrijven gebruiken om documenten te bewaren, is een uitstekende tool. Comitor staat in voor de implementatie van deze programma’s.

Een gedreven IT-specialist

Aangezien we IT-specialist een team van gedreven medewerkers met expertise hebben, zijn we in staat om je hardware en/of software in een mum van tijd te implementeren. Ben je overtuigd en woon je in Borsbeek? Neem dan contact op met ons of maak een afspraak bij ons op kantoor.Vraag vrijblijvend advies aan!