Op zoek naar een informatica-verdeler? In regio Gooik natuurlijk!

Wil je van je bedrijf een echt succesverhaal maken? Dan is een goede informatica-verdeler heel belangrijk. Comitor staat garant voor kwaliteit en lost al je problemen op. Daarnaast zorgen we ervoor dat je altijd voorzien bent van degelijke software en hardware. Voor andere -diensten ben je trouwens ook bij ons aan het juiste adres. Maak gebruik van onze diensten in regio Gooik!

De expertise van de IT-verdeler

Als Dell-verdeler staat Comitor garant voor kwaliteit. Dell is dan ook het neusje van de zalm op het gebied van bedrijfscomputers. In combinatie met Skype voor Bedrijven zijn je werknemers of collega’s in staat om hun taken tot een goed einde te brengen. Daarnaast sta je met Skype in directe verbinding met je collega’s. Communiceren verliep nog nooit zo vlot!

We zorgen ook voor de implementatie van SharePoint. Een programma waarmee je eenvoudig documenten kunt beheren en bewerken. We staan ook in voor enkele andere IT-diensten. Comitor staat overal voor je paraat, ook in Gooik.

De expertise van een IT-verdeler

Aangezien we IT-verdeler een team van gedreven medewerkers met expertise hebben, zijn we in staat om je hardware en/of software in een mum van tijd te implementeren. Ben je overtuigd en woon je in Gooik? Neem dan contact op met ons of maak een afspraak bij ons op kantoor.Contacteer ons voor meer informatie!