Comitor: verdeler in ICT-oplossingen!

Een performante ICT-infrastructuur is een noodzaak voor een feilloze en wendbare operationele werking van uw onderneming. Kwalitatieve ICT-oplossingen zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Dan gaat u het best in zee met een verdeler die het klappen van de zweep kent. Bij Comitor bent u alvast aan het juiste adres.

Proactieve ICT-oplossingen

ICT-oplossingen zijn synoniem met anticiperen en situaties op de juiste manier inschatten. Zo voorkomt u problemen en bent u zeker dat uw IT-infrastructuur het niet laat afweten. De werkwijze van Comitor speelt perfect in op dit scenario:

De grootte en complexiteit van uw ICT-netwerk is de basis van onze samenwerking. Afhankelijk daarvan slagen we erin om maatwerk te leveren. 

ICT-oplossingen door een verdeler

ICT-oplossingen door een verdeler is een must voor elke onderneming – van kmo tot multinational. Al jarenlang maken we onze naam waar. Die betekent niet voor niets ‘ondersteunen’ in het Latijn en staat voor communicatie, IT en organisatie. Bij ons kunt u dan ook terecht voor professionele ICT-oplossingen, en dat de klok rond.    

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       

Contacteer ons voor meer informatie!

Comitor is ook gespecialiseerd in volgende diensten:

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.