Bedankt voor de fijne samenwerking

Samen op weg naar een succesvol 2021

2020 is een moeilijk en zwaar jaar geweest voor onze medewerkers, klanten en ongetwijfeld iedereen. Maar het is ook een jaar waarin we allen, misschien wel meer dan anders, voor elkaar klaarstaan. Wij danken al onze collega's en klanten graag voor het vertrouwen en de aangename samenwerking het afgelopen jaar en wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Born in Africa

Investeren in de toekomst

Bij Comitor vinden we het belangrijk om te blijven investeren in de toekomst. Hiermee bedoelen we niet enkel in ons team, maar ook in de jongeren ongeacht in welke wijk of land ze wonen. Daarom steunen we met de ganse Comitor familie de studie van Marcell Patterson, een zeer gedreven ICT-student aan de Universiteit Port Elizabeth in Zuid-Afrika, via de vereniging Born in Africa.

"Ik ben Marcell Patterson. Ik ben geboren op 9 april 2003 en ben 17 jaar oud. Ik zit momenteel in het 6de middelbaar in de Wittedrift High school. Elke namiddag na school speel ik rugby. Van 16u tot 18u is het studietijd. Ik krijg tijd om mijn huiswerk te maken, ik kan vragen stellen als ik iets niet begrepen heb. Ik ben blij om nu bij Born in Africa te horen. Dankzij de extra steun zal ik het ver schoppen in mijn leven. Ik ben jullie daar heel dankbaar voor."

Wat is Born in Africa?

Born in Africa is een vereniging die kansarme kinderen en jongvolwassenen uit achtergestelde gebieden in de Bitou-streek in Zuid-Afrika ondersteunt bij hun educatieve ontwikkeling. Door deze kinderen een goed onderwijs aan te bieden, wordt hun kans op tewerkstelling aanzienlijk vergroot.

Dankzij hun academische en sociale programma’s heeft Born in Africa al meer dan duizend jongeren de kans gegeven om verder te gaan studeren.

Meer weten?
Comitor als partner van Born in Africa