Comitor Present @ Brummo Business Triatlon Mechelen

Op 15 september 2018 stonden we met drie Comitorianen aan de start van de Brummo Business Triatlon in Mechelen. Ons team – Joeri, Tom en Pieter – had zich uiteraard goed voorbereid op deze zware wedstrijd. Het beloofde dus een mooie sportieve namiddag te worden.

Teamwork makes the dream work

Pieter dook er letterlijk als eerste in. Bij Comitor voelt hij zich als een vis in het water op onze planning, maar vandaag verraste hij iedereen met zijn zwemtalent . Hij zwom de 1100 m in maar liefst 19 min 21 sec. Een persoonlijk record!

Joeri nam de fakkel over. Hij zorgt er als external engineer voor dat alles op wieltjes loopt bij onze klanten. Vandaag gaf hij het beste van zichzelf als wielrenner van dienst. Hij legde de 41 km fietsen af in een wervelende tijd van 1u 01 min 11 sec.

Tom mocht als laatste alles geven wat hij in zich had. Als service desk engineer laat hij steeds alles gesmeerd lopen bij onze klanten. Vandaag liep hij het vuur uit zijn sloffen: 10 km in de supersonische tijd van 50 min 44 sec.

Dat onze sportievelingen niet alleen getalenteerd zijn in hun job, hebben ze in deze wedstrijd ruimschoots bewezen. Hun individuele prestaties waren ronduit schitterend, maar hun ongelofelijke teamwork tilde hen naar een hoger niveau. We behaalden een 44e plaats op 227 ingeschreven teams. Dikke proficiat!

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Door de aard van ons werk zitten we – zoals zovelen – vaak te lang stil. Regelmatig bewegen is dus belangrijk om ons goed in ons vel te blijven voelen!

Een gezonde levensstijl dragen we bij Comitor al langer hoog in het vaandel. Om dit verder vorm te geven, richtten we dit jaar het Comitor Sport Comité op. Sport Vlaanderen hielp ons hierbij op weg. Binnen dit kader ondersteunen en motiveren we elkaar om meer te bewegen. En het heeft al effect! Alle collega’s hebben hun persoonlijke doelen gesteld en zijn enthousiast om er voor de volle 100% voor te gaan. Go team go!