Een Magische Dag In De Efteling

Dit jaar ruilden we onze familie-BBQ in voor een dagje in de Winter Efteling! Een betoverende dag lag in het vooruitzicht.

Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, nodigde Comitor alle werknemers en hun familie uit om samen plezier te beleven in de Efteling.

We werden hartelijk ontvangen en genoten van onze eerste parkshow: In Raveleijn streden vijf dappere ruiters tegen de boosaardige graaf en zijn monster.

Na dit spannende avontuur mochten we de innerlijke mens aansterken. Een middeleeuws Breughelfestijn wachtte op ons. De kindjes werden met hun menu extra in de watten gelegd.

Buikjes rond, nog met zijn allen op de foto en dan op ontdekking in het park!

De Efteling biedt voor elk wat wils, zo kan de hele familie er natuurlijk van genieten. De allerkleinsten lieten zich meevoeren in de magie van het sprookjesbos en draaiden rondjes in de carrousel, terwijl de waaghalzen zich op spectaculaire attracties zoals de Baron, Joris en de draak en de Python stortten.

Als de avond valt, komt het park pas echt tot zijn recht: fonkelende lichtjes verlichtten ons pad, aan de vuurkorven speelden live bands en we konden nog een laatste prachtige watershow meepikken. Een super gezellige afsluiter van een magische dag!