Een veilige en betaalbare verbinding tussen al uw vestigingen

Het uitbreiden naar meerdere vestigingen brengt heel wat met zich mee. Onder andere een veilige verbinding met de internetserviceprovider en het hoofdkantoor. Hoe pak je dat nu goed aan?  U kunt iemand naar elke locatie sturen om alle firewalls lokaal te installeren en configureren, maar dit is vaak kostbaar en tijdrovend. Wat als u iedere firewall vooraf kon configureren en de mensen ter plaatse enkel nog de stekker moeten insteken en verbinding maken met het internet. Te mooi om waar te zijn? Toch is het mogelijk.

Comitor werkt reeds vele jaren met de Sonicwall Firewalls. De TZ reeks is een ideaal instapmodel voor KMO’s die meerdere vestigingen, winkels of werven met elkaar willen verbinden op een veilige en betaalbare manier. Deze reeks werd sinds kort gemoderniseerd en uitgebreid met de SOHO 250 en TZ350 modellen. Deze modellen zijn ideaal om te installeren in winkels, kantoren of voor grootketens over de hele wereld.

 

Met de Sonicwall Firewalls kunnen we bij Comitor mee groeien met onze regionale klanten en dat vanuit ons Service Center in Malle. Zo beantwoorden we op de vraag van vele klanten om hen ook te ondersteunen op verschillende en/of verder afgelegen locaties. We ondersteunen vandaag netwerken over de hele wereld.  Wanneer een winkelketen een nieuwe vestiging opent in Europa of Azië versturen wij de toestellen en via een “zero touch deployment” regelen we de volledige installatie en configuratie. Deze volledige installatie en configuratie gebeurt dus binnen de deuren van Comitor en hoeft niemand verre reizen te financieren.  

 

Wenst u meer te weten hoe deze oplossing ook voor u een meerwaarde kan bieden? Geef gerust een seintje, we maken graag tijd voor u.