Comitor en Around Partners lanceren nieuw Belgisch ICT-netwerk

Comitor en investeringsmaatschappij Around Partners slaan de handen in elkaar om ‘On IT!’ op te richten, een netwerk van lokale ICT-dienstverleners. Het doel is om zo de algemene ICT-dienstverlening voor klanten te verbeteren en de werknemers en partners van de dienstverleners zelf beter te ondersteunen.

Synergie voor alle betrokken partijen

Met On IT willen Comitor en Around Partners ICT-bedrijven samenbrengen, waarbij de ICT bedrijven lokaal blijven werken, maar wel de nodige centrale ondersteuning krijgen om hun groei te versnellen.

Binnen On IT zullen ICT-bedrijven hun expertise en zakelijke opportuniteiten met elkaar kunnen delen in een 1+1=3 concept. Zo kunnen bedrijven van elkaar leren en elkaar ondersteunen op alle vlakken. Een voorbeeld hiervan is de implementatie van nieuwe tools of de digitalisatie van interne processen. Dit is veel moeilijker te realiseren als men alleen werkt.

Verder staan binnen On IT ook de werknemers van de opgenomen bedrijven centraal. On IT wil voor werknemers een omgeving creëren die in het teken staat van aanspreekbaarheid en doorgroeimogelijkheden. Zo werken Comitor en Around partners bijvoorbeeld aan de oprichting van een leeracademie waar werknemers zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Samen met de klant werken naar een echte meerwaarde dankzij technologie en IT.

Het eerste Belgische ICT-ecosysteem

Comitor zet mee zijn schouders om het On IT netwerk op poten te zetten. De visie van On IT and Comitor lopen dan ook mooi samen, waarbij klanten en werknemers centraal staan in alles wat we doen.

Vanuit On IT gaat het netwerk verder worden uitgebouwd met andere, lokale ICT-bedrijven die dezelfde waarden delen en op dezelfde manier willen werken. Op deze manier moet On IT als netwerk de meest compleet mogelijke ICT-service bieden en als het ware een ICT-ecosysteem vormen, die over heel België zijn diensten kan aanbieden.

Ervaring als basis voor succes

Met de oprichting van On IT zijn we bij Comitor en Around Partners niet aan ons proefstuk toe. Comitor is zelf al bijna 20 jaar actief in de ICT-sector en we namen de voorbije jaren zelf al enkele bedrijven over met het oog op een meer complete dienstverlening. Voor Around Partners is het samenbrengen van bedrijven hun core business. Zij richtten al meerdere dienstverleningsplatformen op voor andere sectoren. Voorbeelden hiervan zijn Dentius (tandartsen), Sereni (uitvaartplanning) en Nesto (dierenartsen).

Meer weten?

Neem zeker eens een kijkje op de website van On IT. Heb je nog extra vragen? Dan mag je ons altijd contacteren.