Spring bij ons aan boord zonder stress

Wil jij graag bij ons komen werken, maar merk je dat je bepaalde relevante ervaring mist? Of wil je voordat je bij ons aan de slag gaat 200% zeker weten of er een match is tussen jouw en onze manier van werken?  Daar bieden wij met onze open trainingen de juiste oplossing voor zodat jij zonder stress bij ons kan starten.

Successful onboarding dankzij open producttrainingen

Omdat we bij Comitor staan voor IT-efficiëntie en we onze (toekomstige) medewerkers maximum willen ondersteunen, kunnen alle potentiële collega's deelnemen aan onze Comitor Academy. Dit zijn open producttrainingen voor onze medewerkers, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe ICT-uitdaging.

Sollicitanten of trainees zijn iedere eerste en derde dinsdag van de maand voor een periode van 4 maanden bij ons welkom voor trainingen, over belangrijke IT-producten & -tools en om kennis te maken met onze vernieuwende werkwijze in de IT-wereld. Deze masterclasses zullen doorgaan in onze hypermoderne vergaderruimte de ‘Cube’.

Voor wie?

Met onze open producttrainingen willen we onze sollicitanten kennis laten maken met ons bedrijf en manier van werken, zodat zij 200% zeker weten dat zij de juiste keuze maken. Op deze manier maken zij carrièrematig geen enkel risico.

Onze producttrainingen zijn dus geschikt voor iedereen die:

 • Bij ons wil komen werken, maar het gevoel heeft dat zij nog niet over voldoende productkennis of relevante ervaring bezitten.
 • Onze manier van werken wil leren kennen, om zeker te zijn dat er een match is tussen ons
 • Studenten trainees die willen bijleren over de allernieuwste technologische ontwikkelingen
 • Meer ervaring wil op doen in één of meerdere van de volgende domeinen: Firewall & LAN-netwerken, RDS, Citrix, Microsoft licencing, Azure, HPE Portfolio, N Able Monitoring, IT Glue, enzovoort.

Krijg je na 30 of 60 uren training een contract om bij ons te komen werken? Dan mag je deze uren achteraf opnemen als recupdagen.

Praktische info

Waar? De Cube bij Comitor (Nijverheidsstraat 8, 2390 Malle)

Wanneer? Twee programma’s per jaar:

 • Februari t.e.m. juni
 • September t.e.m. januari

Welke dagen? Iedere 1ste en 3de dinsdag van de maand, van 18u tot 21u

Voor wie? Iedereen die wil blijven bijleren over IT of meer ervaring wil opdoen (IT-professionals, IT-medewerkers, IT-managers, IT-studenten, sollicitanten, …)

Prijs? GRATIS

Trainingen over:

 • Networking:  Firewall & LAN netwerken
 • Thin Clients: RDS, Cirtix
 • Mail: Exchange,  O365, Anti Spam
 • Server: Active Directory, Group Policies
 • Tools: N Able Monitoring, IT Glue
 • Back-up: Veeam, MSP
 • Architecture : Hypervisors, Storage, Auditing
 • Licencing : Microsoft
 • Cloud: Azure
 • Hardware: HPE Portfolio

Schrijf je vandaag nog in voor een producttraining of contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Wil je nu al solliciteren? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer online.

Werken bij Comitor: hoe is dat?

Iedereen die bij Comitor begint te werken weet al snel dat de funfactor een belangrijk gegeven is binnen ons bedrijf. Niet enkel ben je omringd door een leuk team, maar nemen we geregeld met onze collega’s deel aan sportactiviteiten zoals een triatlon of de Dodentocht of organiseren we andere toffe afterwork-activiteiten.

Bij Comitor werken is niet enkel fun en games maar ook serious business.  Je zal aan de slag gaan bij een bekende speler in de IT-wereld, die zich opstelt als een efficiënte IT-partner van meer dan 400 KMO’s in Antwerpen en Limburg.

Partner in jouw carrière

We zullen ons ook opstellen als partner in jouw carrière. We zorgen voor een vlotte start, eventueel in combinatie met onze open producttrainingen. Daarnaast is het mogelijk om op lange termijn strategisch door te groeien naar ons managementteam of zelfs aandeelhouder. Heb je deze ambitie niet? Dan ben je er wel zeker van dat je nooit zal werken voor externe managers, maar wel voor collega’s die je kent.

Kortom, werken bij Comitor is samengevat:

 • Geen risico bij aanwerving. Wij gaan altijd voor de juiste match tussen werknemer & bedrijf.
 • Continue ondersteuning & aandacht om te blijven inzoomen op topics als je niet voldoende kennis over bepaalde zaken hebt.
 • Zekerheid dat management bestaat uit collega’s waar je elke dag mee samenwerkt.
 • Unieke doorgroeimogelijkheden tot management en zelfs aandeelhouderschap.

Nog niet overtuigd?

Lees hier enkele quotes van onze collega's:

“Bij Comitor kan je enorm snel bijleren. Je voelt je snel helemaal thuis in het team.”

“Voordat je werkelijk aan de slag gaat, is er voldoende tijd om alle aspecten van de job en Comitor-werkwijze te leren kennen.”

“Waarom zou je werken bij Comitor? Zeer goede samenwerking met collega’s, toffe activiteiten na het werk en enorm veel mogelijkheden om te blijven bijleren en doorgroeien.”

“De verantwoordelijkheden die je op korte & lange termijn krijgt, maken de job des te uitdagender.”

“De manier van werken van Comitor, waarbij professionaliteit en efficiëntie vooraan staan, past helemaal bij mijn persoonlijke visie.”