Werken Bij Comitor, Hoe Is Dat? Onze Werknemers Getuigen!

Op zoek naar een boeiende werkplek bij een bekende speler in de IT-wereld? Comitor is de IT-partner van meer dan 400 kmo’s in Antwerpen en Limburg. Ons geheim? Gemotiveerde werknemers die collegiaal en professioneel samenwerken. Met elkaar én met de klanten!

We vroegen aan enkele van onze nieuwste medewerkers wat voor hen de meerwaarde is van Comitor en hoe ze hun eerste maanden ervaren hebben.

Het sterke punt bij Comitor: sfeer!

Wie bij Comitor begint te werken, zal het al snel ervaren: de funfactor is een heel belangrijk gegeven binnen het bedrijf. Na de uren nemen alle collega’s geregeld samen deel aan sportevenementen of andere afterwork-activiteiten.

En ondanks de drukke agenda’s zit iedereen maandelijks minstens één keer samen. Dat gebeurt in de ‘Cube’, een hypermoderne vergaderruimte waar in optimale omstandigheden de allernieuwste technologische ontwikkelingen besproken worden, maar iedereen ook op een meer informele manier zijn werkervaringen kan delen.

Vooraleer je als nieuwkomer de baan op gaat, wordt er tijd genomen om je alle aspecten van de job bij te brengen en alle Comitor-tools te leren kennen. Iedereen krijgt ook de mogelijkheid om even mee te draaien op de servicedesk zodat je meteen inzicht krijgt in de vernieuwende werkwijze van het bedrijf.

“Wat er zo anders is aan Comitor? Straffe interne communicatie, handige tools, en vooral de snelheid waarmee je ervaring opdoet en verantwoordelijkheden krijgt.”

Zodra je het volledige plaatje begrijpt, wordt je als engineer geleidelijk ingepland om mee naar de klanten te gaan. Tijdens die eerste klantenbezoeken word je altijd vergezeld door ervaren collega’s, die je de kneepjes van het vak leren en de ins & outs van de klant meegeven. Daarna kan je je op een gestructureerde manier zelfstandig ontplooien.

“In een mum van tijd leer je heel veel. Je voelt je al snel een volwaardig lid van het team.”

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Zowel voor jezelf als voor de klanten is het dan ook essentieel om up-to-date te blijven. Daarom krijgen alle Comitor-engineers de mogelijkheid om de nodige cursussen te volgen. Tegelijkertijd wordt er veel aandacht besteed aan kennisdeling tussen de collega’s onderling!

“Dit is echt een moderne werkplek waar integriteit en professionaliteit vooraan staan.”

Comitor als werkgever? Neem contact op via jobs@comitor.be of bekijk onze website http://www.comitor.be/jobs.