Onze oplossingen

Communicatie op de werklvoer

Aan onze klanten bieden we specifieke oplossingen om hun interne en externe communicatie op alle vlakken te verbeteren.

Unified Communications

Unified Communications omvat alle mogelijke communicatievormen. Denk maar aan mail, telefonie, fax, videoconferences die gebundeld worden in één applicatie. Samen vormen ze een samenhangend beheer die routering mogelijk maakt over de verschillende toestellen heen.

Lees meer

Microsoft Teams

Als onderdeel van Microsoft Office 365, is Microsoft Teams sterke communicatiesoftware, waarmee u met uw team kan (video)chatten en bestanden delen. Met deze software kan uw team efficiënter samenwerken.

Lees meer

Mobiliteit

De laatste jaren is er veel veranderd in onze manier van werken. We werken asynchroon of van thuis, met applicaties en nieuwe toepassingen. Dat heeft ervoor gezorgd dat we ons werk anders benaderen en dus ook uitvoeren.

Lees meer

CRM Integraties

Gegevens, data of informatie zijn het nieuwe goud. Ze vormen de link tussen klanten en de onderneming. En dat ervaren we ook, zeker wanneer je de beller herkent aan de hand van het telefoonnummer. Onmiddellijk wek je respect en erkentelijkheid.

Lees meer

Cloud Telefonie / Destiny

Wilt u overschakelen naar cloud telefonie? We zorgen voor de installatie van de meest geschikte telecomprovider. We werken hiervoor niet met vaste contracten zodat u kan rekenen op een transparante en eerlijke prijs.

Lees meer

1.

Verkennende Fase: we leren jou kennen en jij ons door middel van een workshop

2.

Ontwerp Fase: we brengen functionele aspecten en technologische componenten samen

3.

Uitvoeringsfase: een geïmplementeerde oplossing voor uw behoeftes

4.

Onboarding Fase: we toetsen de resultaten aan de verwachtingen