Tuytelaers

De eerste keer dat ik met Comitor kennismaakte was in augustus 2008. Zoals wel meer gebeurt kwam men het bedrijf voorstellen in het kader van een mogelijke toekomstige samenwerking. Wat mij vooral bij bleef van dit eerste gesprek was hun eerder ongebruikelijke visie over wat een IT-partner is hun werkwijze. Op dat ogenblik waren wij echter nog tevreden over onze toenmalige IT-partner en het bleef voorlopig bij dat eerste gesprek.

Anderhalf jaar later nam ik echter terug contact op met Comitor. Na een hernieuwde kennismaking hebben wij dan besloten om met Comitor te gaan samenwerken. De 2 belangrijkste redenen om met hen samen te werken waren hun “Freedom of Technology”-filosofie en het enkel werken in regie.
Dat alle informatie betreffende onze IT-infrastructuur steeds volledig tot onze beschikking staat, maakt dat wij minder afhankelijk zijn van één bepaalde partner. Het gevolg is natuurlijk dat Comitor dat ook weet, en bijgevolg zijn service op een zeer hoog niveau zal houden. Het enkel werken in regie sluit hier perfect bij aan: als je niet meer tevreden zou zijn, is er geen enkele reden om de samenwerking nog verder te zetten. Ook dit betekent weer dat Comitor steeds zijn beste beentje zal voorzetten.

In tussentijd werken wij al enkele jaren samen en is een, mijn inziens, nog zeer belangrijk voordeel naar voor gekomen. Ik heb nooit de indruk gehad dat Comitor ons oplossingen heeft aangeboden/verkocht waar enkel zij (of hun leveranciers) vooral beter van worden. Zij bieden enkel hetgeen aan waar zij achter staan om een bepaald probleem op te lossen en niet wat hun leverancier vraagt/hoopt dat zij verkopen.

Kortom wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Comitor en hun verfrissende visie over IT.

Yves Dekort

Tuytelaers NV