Comitor: verdeler in IT-oplossingen!

Bent u op zoek naar een verdeler in IT-oplossingen? Dan kunt u uw zoektocht meteen stopzetten. Bij Comitor hebben we namelijk alles in huis om u op uw IT-wenken te bedienen. Wij bieden oplossingen op maat van uw IT-infrastructuur en de grootte van uw onderneming. Op die manier bent u zeker van proactieve IT-oplossingen en een performante operationele werking.    

Audit en preventieve IT-oplossingen

Hoe gaan we te werk? Preventieve IT-oplossingen zijn de rode draad doorheen onze samenwerking. Om te beginnen voeren we een audit uit waaruit we duidelijke actiepunten destilleren. Die brengen we in de prakrijk aan de hand van een serviceplan op maat van uw behoeften. De grootte en complexiteit van uw IT-netwerk bepaalt onze aanpak. Het resultaat? Proactief onderhoud en te allen tijde een stabiele omgeving. 

IT-oplossingen nodig? Ga in zee met een verdeler

Preventieve IT-oplossingen zit ingebakken in ons DNA. We hanteren een proactieve werkwijze die stabiliteit garandeert. Als verdeler in IT-oplossingen maken we vooraf duidelijke en technische afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Alles wordt voorzien: van back-up tot zelfs disaster recovery-procedures.      

Meer weten? Contacteer ons voor advies op maat!       

Contacteer ons voor meer informatie!

Comitor is ook gespecialiseerd in volgende diensten: