Verzekering blokkeren digitaal geld

Uw bedrijfsnetwerk is uitstekend beveiligd tegen virussen en malware. Daar heeft uw IT-partner voor gezorgd. Toch is een verzekering tegen cyberaanvallen zoals blokkeren van digitaal geld geen overbodige luxe. Malafide organisaties komen met de dag creatiever uit de hoek om geld en gegevens te stelen, zodat u onmogelijk op alle scenario’s kunt anticiperen. Geregeld worden cybercriminelen zelfs (al dan niet bewust) geholpen door een insider. Een ding is zeker: schadevergoeding krijgen zonder verzekering tegen blokkeren van digitaal geld en andere voorvallen van hacking is niet evident.

Speel op zeker met een CyberContract verzekering

Het is zaak om uw bedrijf niet alleen te beschermen tegen blokkeren van digitaal geld, maar ook tegen de financiële gevolgen ervan:

Hebt u een CyberContract verzekering tegen blokkeren van digitaal geld afgesloten? Dan hoeft u zich over het financiële aspect alvast geen zorgen meer te maken. 

Uw verzekering tegen blokkeren van digitaal geld afsluiten

Zonder verzekering moet u zelf instaan voor alle kosten die blokkeren van digitaal geld met zich meebrengt, of een langdurige gerechtelijke procedure doorlopen om de kosten te recupereren. Als u ze al kunt recupereren ...

Neem geen risico’s en sluit uw verzekering tegen blokkeren van digitaal geld  vandaag nog af.

Vragen? Contacteer ons gerust.

Bescherm u vandaag nog tegen blokkeren van digitaal geld

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 321 20 10
info@comitor.be
BTW BE 0861.960.113

Openingsuren

Ma-do: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 17.00
Vr: 08.30 tot 12.00 & 12.30 tot 16.00

Buiten kantooruren bereikbaar voor klanten met Service Plan op het door hen gekende Gsm-nummer.